Szabadulj ki a völgybe! 3 hónap, 36 Nyitott Porta, 135 program a Zala-völgyében

Júliustól szeptemberig, egész nyáron átívelő programsorozat vette kezdetét 36 családi porta szervezésében, Zalacsánytól Kisgörbőig a Zala-völgyében. Keszthely és Zalaegerszeg között félúton, ha letérünk a főútról, egy üde zöld, dimbes-dombos, erdőkkel és mezőkkel tarkított meseszerű vidéken találjuk magunkat, ahol burjánzik a természet és ahol élnek még a hagyományok.

Itt ellesheti a gazdasszonyoktól és gazdáktól a kolbásztöltés, a lekvárfőzés vagy éppen a zalai cukorperecsütés fortélyait, vagy lovagolhat, íjászkodhat, quadozhat, kiszabadulhat végre a négy fal közül!

Ízelítő a Nyitott Porta programokból:

  • Bor- és pálinkakóstolók
  • Mangalica és marha húsos délutánok
  • Gyógynövény, gomba és kertész tippek
  • Zöldség és virág vásár, levendula és gyümölcs szüretek
  • Íjászkodás, lovas és quados túrák
  • Pokorny Lia estek

A részletes programok nyári eseménynaptárba rendezve is elérhetők, nyomtatott és online formában egyaránt!

Ha már régóta keresi a hamisítatlan falusi füstölt sonka vagy a minőségi, termelői borok zamatát, akkor ott a helye a Zala-völgyében! Szerezzen megismételhetetlen, valós élményeket, ismerje meg a vidéki porták elfeledett életét!

A portákon nem tömegrendezvényeket fog találni, ahol elveszik az egyéniség! Itt a résztvevők a házigazdákkal együtt, aktívan kapcsolódhatnak a történésekhez, saját kreatív személyiségükkel alakíthatják a programokat.

Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat egész nyáron Keszthely és Zalaegerszeg között, a zalai dombok ölelésében.

Bővebb információ és időpontfoglalás:

www.nyitottportak.hu és www.facebook.com/nyitottportak/

Forrás: Nyitott Porták

,