ANEZ – bűvös elektronika a Gólyában

Az ANEZ koncerteket bűvös elektronikával, szemkápráztató vizuállal, szuggesztív, gyönyörű énekkel és látványos jelmezekkel írhatnánk leginkább körül, de ez a jellemzés önmagában kevés. Ahhoz, hogy megértsük milyen is a kísérleti elektronikus duó páratlan világa elengedhetetlen, hogy megtapasztaljuk az ANEZ koncertek különleges hangulatát, melyre legközelebb január 24-én, a Gólyában lesz lehetőség.

anez_gólya

Szalai Anesz és Demeter Zoltán kettőse hangokból, zajokból és Anesz énekéből felépített zenéjében egyszerre érhető tetten a nagyvárosok acélos melódiája és a tradicionális világkép. Dalaik egyszerre alkalmasak arra, hogy az ember kicsit magába pillantson és arra is, hogy a következő percben szunnyadó energiáinkat felrázva táncra, vad tombolásra késztessenek. A kísérleti elektronikát játszó duó már Japánt is lenyűgözte különleges dallamaikkal, októberben pedig a MamaZone kiadó gondozásában megjelentették Listen Closley című második nagylemezüket is. Az albumról a Lüka és a Walk Alone című dalokhoz klipet is készítettek, megkapóan képre varázsolva azok hangulatát, míg Japán élményeiket a Summer Echos  ütemeire fűzték össze egy videóban.

Koncertjeiket izgalmas jelmezekkel, vetítéssel, sőt, időnként performansszal is párosítják, így aki ellátogat egy ANEZ koncertre, biztos, hogy örökké emlékezetébe vési. Utánuk az idén három éves Zikkurat duó lép fel, dj-ének előadásukkal.

ANEZ

ANEZ

Helyszín: Gólya Presszó, Budapest 1083, Bókay János utca 34.
Dátum: 2015. január 24., 20:00
Belépés: ingyenes
Facebook esemény: http://on.fb.me/1x3rnWD

http://anez.bandcamp.com/album/listen-closely
www.facebook.com/ANEZmusic
www.anez.hu

Forrás: Mamazone