Álarcos világ: Egy mélyről jövő dal a furcsa mindennapokról

Álarcos világ címmel jelent meg a SUB-CHI könnyűzenei formáció legújabb dala, amelyhez egy eléggé látványos videoklip is dukál.

A SUB-CHI formáció 2014 év elejétől van jelen a magyar könnyűzenei palettán. Ők jegyzik a Magyar Forrest Gump néven országos ismertségre szert tett jótevő (Iváncsics Zsolt) dalát, a Csak szólj című szerzeményt.

Mindemellett az énekesi posztot betöltő Csányi István arca és legfőképp hangja, ismerős már a popzenét kedvelő közönség számára. „Pisti” a kilencvenes évek eleje óta session zenészként működik közre (vokál és szaxofon poszton) különböző produkciókban. Az elmúlt évtizedekben nem kisebb nevekkel dolgozott már együtt, mint például LGT, Demjén Ferenc, Irigy Hónaljmirigy, Neoton, Zséda, Hevesi Tamás, Wolf Kati, Takács Nikolas, Radics Gigi, Zorán…

SUB-CHI_Alarcos_vilag_cover

Az „Álarcos világ” zenéjét – a SUB-CHI formáció másik tagja – Hársházi Szabolcs szerezte. A mélyről jövő dalszöveg megalkotója pedig Lombos Márton (El Marci), akinek a nevéhez több sikeres magyar sláger fűződik; s aki olyan előadóknak írt már szöveget, mint például Takács Nikolas, Back2Black, Gáspár Laci, Tóth Vera, Group’n Swing…

A dalszövegíró Lombos Márton szerint: „Az Álarcos világ című szerzemény egy belső monológ. Az idő múlását és az igazán lényeges dolgokat felismerő ember egyre inkább elhidegül attól a világtól, amelyben nem adhatja önmagát. Egyre inkább feszíti a felszínesség, a hazugság. Szeretne tisztán, igazan élni… egy olyan világban, ahol minden és mindenki az, aminek vagy akinek látszik. Ugye van ilyen?! Hiszem, hogy igen… mi magunk teremtjük!

Az „Álarcos világ” – Single albumként – digitális formában jelenik meg és heteken belül elérhető lesz a különböző hazai és nemzetközi felületeken (zeneáruházakban) – tudtuk meg Hársházi Szabolcstól, aki egyben a dal producere is.

A SUB-CHI formáció hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/subchi

Forrás: SUB-CHI