Tegnap volt 123 éves Tenzi!

Cristea Hortensia, akinek dédunokájával, Zemlényi-Kovács Zoltánnal közösen írt könyve tavaly jelent meg Tenzi naplója címmel, a tavalyi karácsonyi vásár szenzációja volt. El is kelt mind, ezért most új borítóval, bővebb tartalommal ismét megjelent és hamarosan az új kiadást is lehet kapni a Deák téren ZZ standján.

x_DSC04116

A stand nem strand! Ezekben a napokban nincs kimondott strandidő a budapesti Deák téren, viszont a karácsonyi vásár már kezdetét vette. Zemlényi Zoltán újonnan megjelent 25 éves jubileumi kiadású Hoppárézimi-Kitiltottak dupla kötetét már november elseje óta árusítja, mostantól Tenzi naplója is ki fog kerülni a polcra.

Az ötkötetes szerző Kaunitz Miklós fotósunkkal az Europrint nyomdában járt, miképpen egy hónappal ezelőtt is, mikor a Hoppárézimi-Kitiltottak új kiadása jelent meg.

A Deák téren tegnap elkelt az első példány a második, bővített Tenzi naplóból. A Nagy család vásárolta meg Tenzi családregényét. Egyelőre csak tíz darabot kapott ZZ mutatóba, a többit a jövő héten szállítja a nyomda. Remélhetőleg idén karácsonykor is sok karácsonyfa alatt figyel majd Tenzi naplója.

get-closer-concerts-kerulj-kozelebb-bemutatkozo-koncert-oktober-20-an-az-akvarium-klubban-gfs-trio-performance-trilok-gurtu-paolo-fresu-es-omar-sosa-foto-forras-get-closer

Aki nem tud elmenni a Deák térre, írjon a tenzinaplojarendeles@gmail.hu e-mail címre, s akkor postai úton jut el hozzá a névre dedikált Tenzi naplója!

Fotó: Kaunitz Miklós

Az ünnepi kiadás kapcsán nemsokára nyereményjátékot indítunk FB-oldalunkon, ahol egy dedikált Tenzi naplója könyvet nyerhetsz! 🙂

Kapcsolódó cikk: Hoppárézimi! jubileumi kiadásban