ÉletTánc könyvbemutatóval: LEMangURIA

A tánc teremt, gyógyít és formál. Ha írnak róla – harmóniát és derűt varázsol a hétköznapokba.

„A Világ szerelmes belénk, emberekbe” – állítja a magyar gyökerekből táplálkozó mozgásművészetről szóló ÉletTánc című könyv szerzője, Semsei Angelika, aki a LEMangURIA Tanoda megalapítójaként, tanítóként és táncterapeutaként arra vállalkozik, hogy a tánc teremtő, gyógyító és formáló erejét a maga szenvedélyes és egyszerű valóságában mutassa meg olvasóinak. Személyes és sorsfordító történetein keresztül átélhetővé válik az a belső út, amely harmóniát, egyensúlyt és önfeledt derűt képes varázsolni a mindennapokba.

A könyv zenés – táncos bemutatójára  2013. október 18-án, pénteken este 19 órától kerül sor Budapesten a MagNet Közösségi házban (VI. Andrássy út 98.).

Az érdeklődők a könyvet megjelentető Püski kiadó részéről Püski Istvánnal, a könyv társaként kiadott zenei válogatás albumot megjelentető Egység Média képviseletében Bérczes Ádámmal beszélgethetnek, majd ezután a gyakorlatban is megtapasztalhatják a módszer működését. A bemutató alkalmával Bársony Bálint eMeRTon-díjas zenész-előadóművész is fellép.

Forrás: MTI
,