Pintér Béla és Társulata a Komáromi Jókai Színházban

A 60 éves Komáromi Jókai Színházban 2013. Április 27-én 19.00 órai kezdettel, az ünnepi évad soron következő kísérőrendezvényeként, Pintér Béla: Szutyok című groteszk darabját tekinthetik meg az érdeklődők, Pintér Béla és Társulata előadásában. Rendező Pintér Béla.

muck1

Akit kevésbé szeretnek, soha sem tudja pontosan, miért is szeretik őt „kevésbé”. A világ igazságtalanságát okolja, vagy az emberek érzéketlenségét, holott valójában érzelmi intelligenciájának fejletlensége; önzése és beszűkültsége miatt kerüli őt mindenki. Mert bizony kerülik. Nem szívesen állnak vele szóba. Nem szeretve lenni, pokoli kín. Tekintete összeszűkül, fogát összeszorítja, keze ökölbe szorul. Ilyenkor a legveszélyesebb. Ő, akit kevésbé szeretnek.

Az egyedülállóan sokoldalú színházi alkotó, Pintér Béla célja, hogy társulatával együtt, a társadalom és saját személyének kritikus-ironikus megfigyelései alapján, a klasszikus drámai hagyományra épülő, eredeti, kortárs, a mai magyar társadalmat érintő, egyszerre megrázó és szórakoztató színpadi műveket hozzon létre. Sikereiknek köszönhetően a társulatot ma az egyik legjelentősebb és leginvenciózusabb színházi alkotóműhelyként tartják számon Magyarországon és külföldön is.

muck2

Jegyek az előadásra a színház jegypénztárában vásárolhatók:
Hétfő–péntek:  9.00 – 12.00 és 13.00 – 15.00 (valamint az előadások kezdete előtt egy órával)
Információ: +421 35 7908 150 vagy a színház honlapján  –  www.jokai.sk