Tűzkárosult családnak gyűjtenek egy kedd esti egri jótékonysági koncerten

A rendezvényt kedd este tartják Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban.

Egy lakástűzben otthonát elvesztő karácsondi család kapja idén a Heves megye napja alkalmából megrendezendő jótékonysági est teljes bevételét.

A színházban egész estés koncertet ad a Csík Zenekar, a műsort követően pedig állófogadásra invitálja a vendégeket a szervező Heves Megyei Önkormányzat.

A jótékonysági est bevétele Horváth Lászlónak, Heves megye kormánymegbízottjának, a rendezvény fővédnökének a javaslatára kerül a tűzkárosult család számlájára.

A megyegyűlés 2011 óta minden év februárjában jótékonysági esttel ünnepli Heves megye napját. Két esztendeje 6,5 millió forint gyűlt össze a megyei kórház gyermekosztályának támogatására, az elmúlt évben pedig szintén a kórház számára egy magzatészlelő monitor beszerzését segítették a vendégek 3 millió forinttal – emlékeztetnek a szervezők.

Az idei estre a jegyek elővételben a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában, a gyöngyösi Tourinform-irodában és a Heves Megyei Önkormányzatnál vásárolhatóak meg 5500 forintért, illetve a helyszínen 7500 forintos áron.

Forrás: MTI