Kálloy Molnár Péter „lámpalázas” lemezbemutatója az Urániában

Február 8-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatják be Kálloy Molnár Péter Lámpaláz című új zenei albumát. A szervezők interaktív színházi és koncertélményt ígérnek.

Az énekes-zenés előadóként is jól ismert Kálloy Molnár Péter tíz év után jelentkezik új lemezzel, amely immár a negyedik a művész szólóalbumainak sorában. A Lámpaláz című korongon tizenegy dal hallható, műfajilag változatos válogatásban: humoros szerzemények mellett romantikus számok, blues, jazz és rock hangzású zenék. Kálloy szerint a dalok többsége a korosztályi útkeresésről szól.

A hangszerelésben Hrutka Róbert volt Kálloy Molnár segítségére. A felvételeken Hrutka mellett Markó Ádám (dob), Fehérvári Attila (basszusgitár), Cséry Zoltán (zongora), Fekete Kovács Kornél (trombita) Ferenczi György (szájharmonika) és Farkas Izsák (elektromos hegedű) közreműködött, egytől-egyig európai szintű zenészek. Szinte mindannyian ott lesznek a lemezbemutató koncerten is, továbbá beugróként a gitáros Antoni Arnold, aki Hrutka Róbertet helyettesíti majd. 

A lemezbemutatót február 8-án 20 órakor rendezik az Uránia Nemzeti Filmszínház színpadán. Az est interaktív színházi és koncertélmény lesz, ahol a közönség bevonásával olyan extrákkal is készülnek, mint a közös slágergyártás vagy a sztárcsinálás.

Jegyek kaphatók az Uránia pénztárában és internetes oldalán, valamint a jegy.hu felületein. 

https://urania-nf.hu/koncertek-eloadasok/lampalaz-kalloy-molnar-peter-es-baratai-lemezbemutato-szinhaz-koncertje