Majális a Budapest Galériában

A Budapest Galéria május 1-én 10-18 óra között minden korosztályt vár! A Majális a Budapest Galériában esemény keretében jógázunk az épület előtti nyugodt, füves területen, a Galéria árnyas udvara pedig nyüzsgő design vásárrá alakul, ahol a kicsik építőjátékozhatnak egész nap, a felnőttek részt vehetnek a növénycserén, a TársasSuli segítségével pedig mindenki megtalálhatja a neki tetsző társasjátékot.

Az esemény ideje alatt megtekinthető Az óceán falai című nemzetközi csoportos kiállítás, amelyen a bemutatott művek a városi együttélés kortárs lélektanát vizsgálják elképzelt, személyesen megélt vagy több éves kutatás során megfigyelt történetek alapján. A kiállítás tárlatvezetés keretében is bejárható, a gyerekek pedig művészetpedagógiai foglalkozás során fedezhetik fel.

Egész nap:
Design vásár (ZOKNI content, Hanni és az agyag, Lapok, BIBETON / Bibe Ékszer, Tudatosan jó, SZUNO, Szalóki agyagművek (Down alapítvány kézműves műhely), TORDASI MŰHELY, GlaRoZa, Auer_things, Orpheus Könyvkötészet, Verkstaden Budapest, Soluna Workshop, boglarkin, Melinda Potondi, bl.unka)

Növénycsere

Kiállítás

Építőjáték

A büfét biztosítja: Hatpöttyös Étterem

10.15-11:30 Napindító hatha jóga Damival
10:00- 13:00 Művészetpedagógiai foglalkozás: Hajók, halak, madarak
13:00-18.00 Társasjátékozás a TársasSulival
14:00-15:00 Tárlatvezetés Gadó Flórával és Kulcsár Gézával Az óceán falai nemzetközi csoportos kiállításon
15:00-16:00 Művészcsere Kérdezz-felelek – Infó- és tapasztalatcsere magyar csereművészeinkkel
16:00-18:00 zituli space project dj set

Az eseményen a helyszínen a kiállításra váltott jeggyel lehet részt venni (felnőtt jegy: 1.000 Ft, ifjúsági és nyugdíjas jegy: 500 Ft). Óbudaiaknak ingyenes!

,