Játék télen-nyáron!

A színház, a nézőtér a kapcsolódások színtere – ünnepi pillanat, mikor az előadás közös élményében eggyé, közönségből közösséggé kovácsolódik kicsi és nagy, idős és fiatal.

A Városmajori Szabadtéri Színpad idei adventi meglepetésével most a téli hidegben idézi meg az összetartozás melegségét, melyet a színház a változatos programkínálatával nyújt a nyári szezonban.

Buda szívében található népszerű intézmény már az idei évad alatt is többet nyújtott csupán egy színházi élménynél: a nyár folyamán számos meglepetéssel készült és egyes előadás előtt a nézők értékes ajándékokkal, többek között Cseles alkoholos felnőtt szörpökkel, Monyo Brewing Sörfőzde jóvoltából craft sörökkel és alkoholmentes italokkal, valamint a Gémklub Fröccs nevű társasjátékával gazdagodhattak.

A kedves gesztusok sorát télen sem hiányolhatja a közönség: a karácsonyi ajándékkártyák mellé – ismét a Gémklubbal együttműködve – kétféle izgalmas társasjáték jár ingyen a nézőknek, hogy a karácsonykor együtt töltött idő igazán együtt töltött lehessen!

Mert hát, mi is a közös a színházban és a társasjátékban? Kiosztott szerepek, önfeledt szórakozás, szenvedélyes küzdelem és az élmény, mellyel többek leszünk. A játék mindig része kell, hogy legyen az életünknek – akár a színházjegyünket, akár a legértékesebb lapunkat felmutatva nyerjük meg az estét.

Színház, játék, ajándék – örök emlék!

A tízezer forint értékű ajándékkártya megvásárlásával a K20tuk! című, fergeteges hangulatú partijátékban próbálhatja ki magát a család, amiben kiderül: talán nem is olyan egyszerű elszámolni 20-ig…

A huszonötezer forint értékű ajándékkártya mellé pedig az Igen? című társasjáték érdekes, beszélgetésindító kérdéseire felelhetnek a játékosok igennel vagy nemmel. És vajon mi lesz a többiek válasza?

A Városmajori Szabadtéri Színpad küldetése, hogy minőségi élményt, értékes kulturális kikapcsolódást nyújtson nézőinek. 2024-ben is gazdag programkínálattal, és olyan népszerű művészekkel és színvonalas produkciókkal találkozhat a közönség a Városmajorban, mint például az Orlai Produkciótól érkező, a legendás páros, Hernádi Judit és Kern András főszereplésével bemutatott Kalamazoo, vagy a Máté Gábor rendezte kortárs darab, a Skorpió, illetve a Hárman a padon Benedek Miklóssal, Gálvölgyi Jánossal és Egri Mártával. Természetesen visszatér a 2023-as évad saját bemutatója, a hatalmas sikerű dán film alapján készült Még egy kört mindenkinek is a városmajori deszkákra. A következő évadban, 2024. július 5-én új darabot mutatnak be az Örkény Színházzal közösen, Prjct dq’24 munkacímmel, a rendező Kovács D. Dániel, a szövegkönyvet Závada Péterrel együtt írják. A fiatalok számára is szórakoztató előadással érkezik a Budaörsi Latinovits Színház, John Steinbeck Egerek és emberek darabját Berzsenyi Bellaagh Ádám rendezte. 

2024 nyarán sem hiányozhat a tánc a budai színpad színes forgatagából, a tervek szerint a Duda Éva Társulat és a Győri Balett már visszatérő vendégként kápráztatja majd el a közönséget, ahogy az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő Benkó Dixieland Band és az Európában és a tengerentúlon is egyaránt ismert és közkedvelt együttes, a tradicionális zsidó zenét játszó Budapest Klezmer Band dallamai is újra felcsendülnek a budai oldal jól ismert színpadán. Szándékaink szerint a Carson Coma Akusztik Trió is a már jól ismert dalokkal várja majd a közönséget a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A kisebbekről sem feledkeznek meg: Halász Judit és a Kaláka együttes is a színes programkavalkád részei lesznek.

,