Ismerős Önnek a MOZDULATMŰVÉSZET?

Ez az egyedülálló, több mint 100 éves magyar táncművészeti műfaj és filozófiai-pedagógiai módszer nemcsak számos európai kortárs tánc alapja, mozgásrendszerére alapul a magyar gyógytorna is. A Dienes Valéria által kidolgozott módszert több iskola átvette, többek között Berczik Sára is. Jelenleg a Pálosi István – Fenyves Márk vezette Mozdulatművészeti Társulat és Orkesztika Alapítvány őrzi és fejleszti tovább.

30 éve működő táncművészeti társulatunk előadásai mellett a testben-lélekben fejlődni vágyóknak adunk teret MOZDULATMŰVÉSZETI kurzusainkon. Mozdulatművészeti könyvtárunk és archívumunk egyedülálló tánctörténeti gyűjtemény.

A Mozdulatművészek Háza egy dinamikus közösség és olyan műfaji megkülönböztetésektől mentes alkotóművészeti központ, melynek léte sajnos bizonytalanná vált. Fennmaradásunk feltétele, hogy megteremtsük a működéshez szükséges  alapokat.

A 3. alkalommal megrendezésre kerülő MOHA FESZT felnőtt és gyermek bemutató órákkal, táncelőadásokkal, koncertekkel, gyűjteményes kiállítással és fotóművészeti workshoppal várja azokat, akik a mozdulat művészetét nemcsak befogadóként hanem testi-lelki fejlődésük eszközeként ismernék meg. A belépők árával a látogatók a MOHA működését és fennmaradását támogatják!!! A fesztivál résztvevői ingyen lépnek fel. 

Mentsünk együtt értéket!
Mentsünk kultúrát!

Bővebben a 3. MOHA FESZT programjáról

,