A Rózsák háborúja – Nagy siker az Art-Színtér első premierje az új játszóhelyén

Mint korábban hírül adtuk, az Art-Színtér produkciós iroda, mely több éve jelen van a színházi palettán, saját állandó játszóhelyen kezdte meg működését az Árpád fejelem útja 3-4. szám alatt. Az új játszóhelyen kamaratermi előadásokkal várják a nagyközönséget, melyek a színház repertoárján eddig is szerepeltek, de mostantól a saját játszóhelyen kelnek életre – a szervezők nagy örömére minden alkalommal telt ház előtt.  

Fotókredit: Art-Színtér

Az új helyszínen az első premier is hatalmas sikert aratott! Február 20-án Warren Adler: A Rózsák háborúja című vígjátékát mutatták be Csiby Gergely rendezésében, Györgyi Anna és Seress Zoltán főszereplésével, a további szerepekben Fekete Linda és Király Dániel láthatók.
A következő előadásokra március 4-én és 22-én kerül sor.

Fotókredit: Art-Színtér

Warren Adler:

A Rózsák háborúja
Nagy siker az Art-Színtér első premierje az új játszóhelyén

(következő előadások: március 4. és március 22.)

Szereposztás:
Jonathan Rose – Seress Zoltán
Barbara Rose – Györgyi Anna
Goldstein – Király Dániel
Thurmon ügyvéd – Fekete Linda

Rendező: Csiby Gergely

A rendező munkatársa – Majláth Dóra

Dramaturg: Góczán Judit
Díszlet- és jelmeztervező: Galamb Adrienn
Fordító: Sediánszky Nóra
Fordító: Tucker András

Fotókredit: Art-Színtér

Ugye nem gondolkodtak még a váláson? De ha el is jutottak már a gondolatig, ugye hagytak egy csepp esélyt, hogy meggondolják magukat? Csak mert Jonathan és Barbara Rose nem hagyott. 25 év házasság után szétválnak útjaik. Egymásról le tudnak mondani, de a pazar közös otthonukról nem. Elszánt harcba kezdenek hát a házért, és a legképtelenebb, legdurvább eszköztől sem riadnak vissza, hogy legyőzzék egymást. Ha már eljátszottak egyszer is a válás gondolatával, vagy ha úgy érzik házasságuk minden próbát kiáll, nézzék meg a történetüket! Az előadás, a nagysikerű A Rózsák háborúja c. film színpadi változata.

Forrás: Art-Színtér