Mi tesz valakit férfivá? – Alkotói pályázatot hirdet a Trafó

A Trafó Kortárs Művészetek Háza edukációs műhelye, a Gondolat Generátor alkotói pályázatot hirdet a Ballet Rambert & Sadler’s Wells – Lloyd Newson (DV8): ENTER ACHILLES című előadása kapcsán, amely a férfiasság szerepköreire fókuszál. A pályázatra egyénileg vagy csoportosan készített, szabadon választott stílusú, digitálisan elküldhető képet várnak 2020. április 18-ig.

A pályázaton bárki részt vehet kortól és nemtől függetlenül. Az alkotásokat neves zsűri értékeli: Veiszer Alinda televíziós szerkesztő-műsorvezető, Turai Katalin Ráhel szociológus, gender kutató, Dömölky Dániel fotográfus és Mélyi József művészettörténész. A nyertes alkotásokat budapesti bárokban állítják ki, a Lámpás, a Három Holló, a Kelet Kávézó és Galéria, a Mika Tivadar Mulató és a Rácskert falain, valamint megjelennek a Trafó csatornáin és Kávézójában. Beküldőik Trafó-jegyekkel gazdagodnak, az első három helyezett pedig egy Kolorádó-bérletet, egy Budapest Makery élményfőzés-utalványt és egy páros Aquaworld-belépőt kap.

Az eredményhirdetéssel egybekötött kiállításmegnyitóra az előzetes tervek szerint 2020. május 8-án 18.00-tól kerül sor a Trafóban.

Bővebb információ:

Bővebb információ: www.trafo.hu