A Bocsánat album Őriszentpéteren!

A Kistehén tavaly év végén adta ki Bocsánat című albumát, melyet augusztus 13-án most Őriszentpéteren mutat be, a Hétrétország szervezésében. Az Őrség legnagyobb összművészeti rendezvényére érdemes  mielőbb megvenni a jegyeket!

© Dancs Enikő Blanka

Kollár-Klemencz László eddigi Kistehén albumai kifejezetten az ő keze nyomát viselték, az új anyagot azonban a teljes zenekar jegyzi. Igazi, közös produkció, a frontember sajátos szövegeivel és hangzásvilágával. “Most teljesen szabad volt a vásár, a zenekarban a mai, modern világot Jancsovics Máté és Weil András képviseli, mindketten nagyon jó zenészek, sok mai ízt hoznak a zenénkbe. A klasszikus rockos érzést Sidó Attila tudja nagyon pontosan és tisztán megfogalmazni. Mi Vajdovich Árpival pedig az alter őrültséget képviseljük, amihez én a punkot, a nagyon durván szélsőséges, energikus hangulatot, ugyanakkor a Rengetegben is megmutatkozó finomságomat hozom. Már sokat zenéltünk együtt a mi ötünk saját stílusában, ami nagyon megérett mostanra. Az új albumon totál szabadság van, tartalmas és izgalmas kaland, élmény annak, aki végighallgatja 43 percen keresztül. Én ezzel a lemezzel a Kistehén helyét igazán megtaláltam magamban is. Nekem így kell ez a zenekar, hogy lehessen szókimondó, szabad, hogy oda menjünk el játszani, ahol ténylegesen az a közönség van, aki bennünket szeret. Ez egy döntés, amit mi most meghoztunk. Mert így fogjuk tudni magunkat és ezt a fajta értékközvetítést fenntartani, hogy lemetsszük a felesleges hajtásokat, és csak tisztán arra koncentrálunk, amilyenek mi vagyunk. A közönség is hálás lesz ezért.” – mondta az albumról Kollár-Klemencz László.

A rendezvény ideje alatt az Őrség több településén  félszáz nyitott porta várja a látogatókat. A vendégek a saját túraútvonalukat követve bejárhatják az Őrséget, beléphetnek a vidéki udvarházakba, a kézműves műhelyekbe és képzőművészek műtermeibe. Számos templomi koncertet is rendeznek a szervezők, augusztus 12-én Kollár-Klemencz László saját irodalmi estjével is fellép Magyarföldön,  a Fatemplomban.

Várunk mindenkit szeretettel!

További információk:  www.hetretorszag.hu