Április 13-án újra Divat és Művészeti kiállítás és vásár : Tudj meg többet a 2019-es divat trendekről

Április 13-án szombaton újra kiállítás, vásár magyar divattervezőkkel, ékszertervezőkkel, kézművesekkel, művészekkel, valamint workshopok, egész napos kreatív gyermekfoglalkozással és kerekasztal-beszélgetés a divatról a Morrison’s 2 klub fedett udvarán, közel a Jászai Mari térhez! A belépés INGYENES!

Az árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös/ékszer-készítő, festő, grafikus, digitális művész munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók, akár el is beszélgethettek az alkotókkal, és ami a legjobban tetszik, azt meg is vásárolhatják.

A belvárosi udvaron nem csak nézelődni, illetve vásárolni lehet majd, hanem kerekasztal-beszélgetéseken és ékszer készítő workshopon is résztvenni (11-13h között).

15 órától a kerekasztal-beszélgetésen Nagy Dóra (Budapesti Divatiskola tanára, stylist, stílus tanácsadó, divatblogger)  mesél majd többek közt a 2019-es tavaszi-nyári trendekről, amiből kiderül miért épp a korall az év színe, hogyan hatnak az aktuális globális tendenciák a divatra, mi az az ugly chic, mik a 2019 tavaszi-nyári szezon izgalmas és látványos trendjei, és azokat hogyan tudjuk úgy a ruhatárunkba illeszteni, hogy ne váljunk divatmajmokká, viszont egyszerre modernek és stílusosak legyünk.


Helyszín: Morrison’s 2 klub fedett udvara (Budapest, V., Szent István krt. 11. – közel a Jászai Mari térhez)

A belépés INGYENES!

Nyitva: 2019. április 13. szombat 11-18h között

Következő alkalom: 2019. május 11. szombat

www.artdesignmarket.hu

https://www.facebook.com/DesignArtMarketAntroposhu

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/323729565168480