Galaktikus Žagar-koncert, csillaghullás, frissTerasz – Ez lesz az északi-part legmenőbb nyárzáró bulija

Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a héten vasárnap megismételhetetlen koncertélményre számíthatnak azok, akik ott lesznek a badacsonyi frissTeraszon. A Kultkikötő idei utolsó, északi-parton szervezett programján a ŽAGAR galaktikus zenéje gondoskodik a 2018-as nyári évad méltó búcsúztatásáról. 

Garantáltan kozmikus élményt ígérnek Zságer Balázsék azoknak, akik augusztus 19-én, vasárnap a badacsonyi frissTeraszra látogatnak. A magyar elektronikus zene éllovasa keresve sem találhatott volna jobb helyszínt és időpontot a Close to Nature című koncerthez. A Badacsony lankáin felcsendülő zenék különleges hangulatát a lélegzetállító panoráma mellett vélhetően a hullócsillagok is tovább fokozzák.

Az új Žagar számok között várhatóan olyan jól ismert zenék is felcsendülnek, mint a Wings of love, a Sleepwalking vagy a Space medusa. A hely adottságainak köszönhetően pedig a látvánnyal és az akusztikával sem lesz probléma: a pazar természeti környezetben az új és a régi, már jól ismert dalok is nagyon jól szólnak majd.

A minden szempontból különleges programot 18.00-kor a fiatal feltörekvő budapesti duó, az Analog Balaton nyitja, a koncertek után pedig Galactic Jackson pörgeti majd a lemezeket. Az este legnagyobb durranása pedig természetesen a ŽAGAR koncertje lesz, ami egyúttal a Kultkikötő északi-parton található programhelyszínének záróeseménye is.

A helyszín korlátozott befogadóképességére való tekintettel a jegyeket érdemes időben és előre megváltani. Erre ezen a linken van lehetőség, a koncert Facebook-eseménye pedig itt található

(Az esemény az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával jött létre.)

Irány a Kultkikötő

Forrás: Kultkikötő
,