Volt egyszer egy Ifipark – Folytatódik a nagy sikerű koncertsorozat a Várkert Bazárban

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, röviden Ifipark, amely zenés-táncos szórakozóhelynek indult, később a magyar rock fellegvárává vált. Fellépett itt mindenki, aki a hazai könnyűzenei életben számított: Omega, Metro, Illés, Sakk Matt, Mini, Kex, Syrius, Piramis, Korál, P. Mobil, Beatrice, Tűzkerék, Taurus, Hobo Blues Band, Karthago, Hungária, Bergendy, Beatrice és még sokan mások. Idén nyáron folytatódik a tavaly megkezdett koncertsorozat, és 34 év után ismét rocklegendáktól lesz hangos az Ifipark régi-új színpada.   

A Volt egyszer egy Ifipark 2018. június 29. és szeptember 7. közötti koncertsorozatán fellép az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit. A koncerteken nemcsak a beatgeneráció tagjai találkozhatnak ifjúkoruk kedvenc zenekaraival, hanem a fiatalabbak is átélhetik, milyen volt ez a kultikus szórakozóhely, megérthetik, miért is mesélnek szüleik csillogó szemmel az Ifiparkos bulikról.

2018. augusztus 11. – Hobo – Volt egyszer egy Ifipark Hobo koncertje

Földes László, közismert becenevén Hobo, Kossuth-díjas bluesénekes, dalszerző, előadóművész, a Hobo Blues Band alapító tagja és énekese. „A zene szült engem s a nemzedékem. A zene az utolsó menedékem.” – az önmagát így definiáló művész Ifiparkos koncertjén találkozik a múlt és a jelen, Hobo a régi és új dalaiból válogat: a Hajtók dala, a Vadászok kivonulása, az Oly sokáig voltunk lenn, a Ki vagyok én? és a Mesél az erdő is a Hobo-repertoár része lesz.

A Volt egyszer egy Ifipark koncerten fellép:

Földes László Hobo
Póka Egon
Ifj. Tornóczky Ferenc
Szakadáti Mátyás 

A koncertekre jegyek válthatók a Várkert Bazár jegypénztáraiban, a varkertbazar.hu és a jegy.hu oldalon. 

Forrás: Várkert Bazár