Nyereményjáték!!! Joe Wright: A legsötétebb óra

A Budapest Boulevard Cinema 2018-ban is folytatja működését! A kultikus, régi filmek mellett az újdonságokat is műsorra tűzik a szervezők, így az aktuális filmek iránt érdeklődők sem maradnak program nélkül!

Január 18. és 24. között Joe Wright legújabb filmjét, A legsötétebb órát láthatják az érdeklődők, minden alkalommal eredeti nyelven, magyar felirattal.

Most páros jegyet nyerhetsz a 2018. január 22-i, hétfői, 18 órakor kezdődő vetítésre a Budapest Boulevard Cinema jóvoltából, ha január 20-án, szombaton éjfélig elküldöd a jatek@artnews.hu e-mail címre az alábbi kérdésre a választ.

Kit alakított Gary Oldman Az ötödik elem című filmben?

Sorsolás: 2018. január 21-én, vasárnap 10 órakor. A nyertest e-mailben értesítjük.

A Gary Oldman főszereplésével készült film néhány nappal azelőtt játszódik, hogy Winston Churchill Nagy-Britannia miniszterelnöke lett. Churchill ekkor élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.

Helyszín: Budapest Boulevard Cinem, Budapest VII., Erzsébet krt. 39.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/861591577345780/

Forrás: Budapest Boulevard Cinema