WAMP Design vásár – Adni jó, de nem mindegy mit! – Advent harmadik vasárnapja

2017.12.17.
Millenáris B csarnok
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Nyitva tartás: 10 – 18h

A belépés 500 Ft, amely levásárolható. Feltételek az alábbi honlapon érhetők el: www.wamp.hu

Egy héttel karácsony előtt, december 17-én lesz a WAMP idei legnagyobb és egyben utolsó design vására. Ahogy eddig is, a WAMP-on személyes és igényes ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket legyen szó akár ruháról, egyedi kiegészítőkről, ötletes lakberendezési tárgyról, gyerekjátékokról vagy különleges finomságokról.

Aranyvasárnap több mint 250 tervező, kiállítás, workshopok, és egy izgalmas játék is várja a látogatókat. Ilyenkor még nem késő beszerezni a karácsonyi ajándékot, a WAMP-on pedig a egyedülálló és széles  kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő meglepetést.

Az idén két éves Lucky Shepherd designer üzlet, szinte összes tervezőjével jelen lesz a WAMP-on. Juhász Dóra és Szerencsés Gabó designboltja decemberben ünnepelte második szülinapját, ennek alkalmából pedig Milica Mrvic szerb fotóssal egy színes ünnepi fotósorozatban örökítették meg a boltban található tervezők munkáit. A WAMP-on Dóri magas minőségű bőrtáskái- és hátizsákjai, Gabó öltözék- és táskakollekciója, valamint a bolt kínálatában kapható designer márkák is helyet kapnak.

A WAMP-on debütál a KÉK – Kortárs Építészeti Központ gondozásában megjelent Budapest100 történetek – Huszonnégy a háromszázból című városkalauz. A könyvben 24 budapesti ház története olvasható a Budapest100 projekt első 6 évéből. A gazdag fotóanyag mellett élvezetes építészeti ismertetők váltakoznak a privát történetekkel, amelyek a lakók egykori életét, már szinte elfeledett időszakokat elevenítenek fel.

FANNI’S ékszermárka új kollekcióval készül az idei karácsonyra. Szűcs Fanni ékszertervező a „SATIN” névre keresztelt kollekció megalkotásakor a kontrasztok és optikai illúziók világából merített ihletet. Az ékszereket az újító megközelítés, különleges formai megoldások, a határok feszegetésének izgalma jellemzi. Az ékszerek ezüstből készülnek, ródiumozva vagy 14 karátos rozé-/ sárga aranyozva.

Karácsony alkalmából a WAMP a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen gyűjtést szervez a vásáron. A látogatók használt, de jó állapotban lévő ruhákkal, játékokkal és háztartási eszközökkel tudják támogatni a szervezet zuglói átmeneti otthonában élő rászoruló családokat és gyerekeket.  Az adományokat a bejáratnál, a WAMP információs pultjánál lehet leadni reggel 10 órától a vásár végéig.

A WAMP-on idén a Trafó Kortárs Művészetek Háza és a Let it Be art agency szervezésében smART!– programokkal is várunk minden érdeklődőt a Millenáris galériáján. A Trafó-standon a Budapest Metropolitan Egyetem végzős diákjainak munkáit bemutató kiállításon, egy LED készítő workshopon, és egy izgalmas virtuális élménytúrán is részt vehetnek a látogatók.

A workshopot a székesfehérvári Fényszórók fényfestő csapata vezeti, amely komponált már vizuális díszletet a koppenhágai Womex világzenei színpadára, és fénybe öltöztette a francia Alpok havas lejtőit is.

A smART! – programok között lesz Szabó Veronika rendező, színész, drámapedagógus és Daoud Dániel forgatókönyvíró közös, a virtuális geocaching játékok ihlette kiscsoportos túrája. A játék résztvevői a WAMP kiállítóterét bejárva kereshetik meg azt a jelszót, melynek segítségével elérhetik a karácsonyi smART! kedvezményre jogosító kódot. 14:00, 15:00 és 16:00 órától indulnak a túrák. A részvételhez mindösszesen egy okostelefonra lesz szükséged. Előzetes regisztráció ajánlott a választott időturnus megjelölésével az andrea@trafo.hu címen. A Trafó programjaink részletei itt érhetőek el:
https://www.facebook.com/events/304030950109746/

Várunk mindenkit szeretettel az év utolsó WAMP vásárán!

További információ: www.wamp.hu

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/518306465195475/

Forrás: WAMP