Európai Filmdíj: Szurkoljunk együtt a Testről és lélekről sikerének!

2017. december 9-én elérkezik az európai filmes világ egyik legizgalmasabb napja, mikor is harmincadik alkalommal adják át a kontinens legrangosabb elismeréseit, az Európai Filmdíjakat.

Az idei Európai Filmdíj átadója kiemelten fontos és érdekes a magyar film szempontjából, hiszen Enyedi Ildikó lenyűgöző alkotása, a Testről és lélekről négy kategóriában is esélyes a győzelemre. Legjobb film, legjobb rendezés, legjobb forgatókönyv, Borbély Alexandra személyében pedig a legjobb női főszereplő csoportjában is képviselteti magát a film december 9-én Berlinben.

Ennek örömére a Filmtekercs.hu, a cinevent (a megújult Budapest Secret Cinema) és a Mozinet közös eseményen követi figyelemmel az átadót az Anker’tben, melyre az itthon maradt stábtagokon és szakmabelieken túl a lelkes rajongókat is szeretettel várják a szervezők!

Az ingyenes eseményen ráhangolódásképpen a díjátadó élő közvetítése előtt közösen nézhetik meg az érdeklődők magát a filmet is, hogy aztán együtt szurkolhassanak egy újabb magyar sikernek.

Helyszín: Anker’t (1061 BP Paulay Ede utca 33.)
Időpont: 2017. december 9. (szombat)
Belépés: INGYENES
Helyfoglalás érkezési sorrendben

17:00 Testről és lélekről vetítés
19:00 Európai Filmdíj Átadó közvetítés

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/356923211379971/