Most Te is részese lehetsz Széll Tamás sikerének!

A 2017-es lyon-i Bocuse d’Or versenyre a felkészülés már javában folyik, de most rajtunk a sor, hogy támogassuk és újabb győzelemhez segítsük a magyar csapatot!

Már gőzerővel folyik a készülődés Lyonra, akárcsak az európai válogató esetében, csapatunk most is heti hat napot a felkészülési konyhában tölt. A gyakorlóterep a versenykonyha tökéletes mása, minden ugyanott van benne, ahogyan majd Lyonban is lesz. A csapat: Széll Tamás, séf, Szabó Kevin, commis, Vomberg Frigyes, coach és elnökként Hamvas Zoltán segíti majd. A magyar csapat január 24-én, az első versenynapon, azon belül pedig utolsóként rajtol a mezőnyben.

A kreativitást nemcsak a főzésben díjazzák

A főzés mellett a versenyzőt bemutató plakát elkészítése is a rivalizáló országok elmaradhatatlan feladata, amelyek közül a közönség választja ki a legjobbat. Tavaly már sikerült ebben a versenyben győzedelmeskednünk, akkor Széll Tamás plakátja kapta a legtöbb szavazatot. Most tehát eljött a mi időnk, nemcsak szurkolhatunk az újabb hazai sikerekért, de tehetünk is érte: elindult a Bocuse-hoz kapcsolódó plakátverseny, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja!

Az erő az ötletben rejlik

Az idei magyar plakátot a Bocuse d’Or Akadémia felkérésére a korábbi közönségdíjas Széll Tamás fotóját is jegyző Network360 Reklámügynökség, Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével készítette. A kreatív koncepció alapja az volt, hogy olyan plakátot alkossanak, amelyen Tamás mellett megjelenik a verseny fő alapanyaga a Bresse-i csirke és ahol megidézik a magyar erdők jellegzetes hangulatát is. A fák között gyalogló séf a versenyre való hosszú felkészülést szimbolizálja, amely leginkább egy kihívásokkal teli utazáshoz hasonlít. A vizuális világ megkomponálásánál arra törekedtek az alkotók, hogy a kép elegáns és letisztult maradjon, ugyanakkor közvetítsen egy csipetnyi finom humort is.

Folytassuk együtt a sikerszériát – egy kattintással most Te is hozzájárulhatsz Széll Tamás újabb győzelméhez!

Szavazni az alábbi linken lehet, a „Posters Votes” gombra kattintva:

http://www.bocusedor.com/bocuse-d-or-finale-2017-1

Plakát: Network360 Reklámügynökség, Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós Magyar Bocuse d'Or Akadémia EgyesületForrás: Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület

Plakát: Network360 Reklámügynökség: Ruszthy Dávid art director, Sárosi Zoltán fotós – Forrás: Magyar Bocuse d’Or Akadémia Egyesület

Forrás: Magyar Bocuse d’Or Akadémia Egyesület