A hagyomány folytatódik – Közeleg az év egyik legfontosabb divateseménye, a KATTI ZOÓB Divatház szabadtéri nagybemutatója

A kifinomult balatonfüredi világ igazi nyárvégi kulturális hagyományává vált a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója, amely idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre az ikonikus Anna Grand Hotel varázslatos hangulatú parkjában.

KATTI ZOÓB imázskép

Az augusztus 19-ei, péntek esti bemutató újabb fontos fejezet ebben az összművészeti üzenetet közvetítő divatsorozatban, valamint a több mint 20 éves múltra visszatekintő ház történetében, ezúttal ugyanis egy egész évre szóló kollekció és három márkavonal, a KATTI ZOÓB Haute Couture, a CHANCE KATTI ZOÓB és a KATTI ZOÓB ATTITUDE 2016/2017-es Őszi/Téli, valamint 2017-es Tavaszi/Nyári darabjai mutatkoznak be.

A ruhakollekciók közti folyamatosságot – a kombinálhatóságon túl – ismét megteremtette a különféle képzőművészeti stílusok új életre keltése. Az Art Deco és a kubizmus formái, a kör és a rombusz egyedi értelmezést kaptak a ruhákon, többek közt a CHANCE KATTI ZOÓB kötöttáru márka innovatív technikával megalkotott darabjain.

A divatház ezúttal háromféle nőtípust választott múzsájául és több generációt átívelve teremtette meg kollekcióit, így a megkapó mintavilágon, a finom ívű szabásvonalakon, az elbűvölő anyagokon túl, a kortalan elegancia is ismét varázslatként ragyog fel ezen a különleges füredi estén.

,