Országos Beatles találkozó 2016 – Egy nap, amikor minden a Beatlesről szól

A The Bits Beatles emlékzenekar neve nem sokkal több, mint 3 év alatt szervesen összeforrt mind a Beatles-szel mind, hogy időről-időre valami meghatározót tesznek a magyar Beatles közösség asztalára.

orszagos-beatles-talalkozo

The Bits 2015 júniusában egy maratoni koncerten száz Beatles dalt adott elő budapesti koncertjén. Augusztusban a világ legnívósabb Beatles fesztiválja, a liverpooli BeatleWeek 50 fellépője közül egyedüliként mutatta be az 50 éves Help! nagylemez teljes anyagát a legendás Cavern Clubban, december 29-én pedig a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Fenyő Miklós nagykoncert előzenekara volt. A német Höfner gitárgyár (Paul McCartney legendás, hegedűalakú basszusgitárjának gyártója) művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits-et támogatja a közép-európai régióban.

A Kobuci Kert és a The Bits Beatles emlékzenekar idén is megörvendezteti a Beatles rajongókat egy egész délutános/estés rendezvénnyel, az Országos Beatles találkozó 2016 címet viselő, család- és zenebarát eseménnyel, ahol a koncertek és játékok mellett minden a Beatlesről és a Beatlestől fog szólni. Sztár- és díszvendégek teszik a programpalettát még színesebbé és egy nagyszabású játék előzi majd meg a rendezvényt nem mindennapi, értékes nyereményekkel.

Időpont: 2016. augusztus 21. vasárnap, 16:00-21:00
Helyszín: Kobuci Kert, Budapest I., Fő tér 1.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/596071213904883/

https://www.facebook.com/thebits.hu/?fref=ts

Forrás: The Bits