Máté Bence természetfotói az első Fotó Napokon a Móra-múzeumban

A fotók és a fotózás szerelmeseit várják a Móra Ferenc Múzeumban a hétvégén: Fotó Napokat tartanak izgalmas előadásokkal, diaporáma estekkel és beszélgetésekkel április 8-10., péntek-vasárnap között. Dusha Béla előadása mellett Máté Bence gyermekek számára összeállított természetfotóit is láthatják majd az érdeklődők.

Idén első alkalommal rendeznek Fotó Napokat a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. A háromnapos programon neves szegedi és külföldi előadók mutatkoznak be különböző előadásokon, beszélgetéseken, workshopokon.

Április 9-én, pénteken „50 éves a magyar diaporáma” címmel nyílik kiállítás a Móra-múzeumban, melyet digitális diaporáma est követ. Szombaton újabb előadásokon vehetnek részt egész nap az érdeklődők, este pedig Szabó András művészettörténész tart autentikus diaporáma bemutatót.

Vasárnap délelőtt Dusha Béla előadását hallgathatjuk meg „Szeged és alkotóművészei” címmel, a Fotó Napok programjait pedig Máté Bence gyermekek számára összeállított természetfotó-sorozatának vetítése zárja.

A rendezvény az Egyetemi Tavasz keretében valósul meg, a programokon történő részvétel ingyenes.

fotonapok_plakat

Forrás: Móra Ferenc Múzeum