Gyermeknapi jótékonysági akciót indítottak Kaposváron színházjegyek vásárlására

A közelgő gyermeknapra gondolva jegyvásárlásra felhívó jótékonysági akciót indított hátrányos helyzetű gyerekek és családjuk javára a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Szivárvány Kultúrpalota – közölte a színház csütörtökön az MTI-vel.

A teátrum tájékoztatása szerint azt szeretnék, hogy az akcióban résztvevők által megvásárolt ajándékjegyekkel a gyermeknapi hétvégén azok is megnézhessék a gyerekeknek szóló előadásokat, akik anyagi okok miatt nem tudják megvenni a jegyeket. Arról, hogy az ajándékjegyek eljussanak a rászoruló családokhoz, a Csiky Gergely Színház gondoskodik.

Az Ajándékozzon élményt gyermeknapra! elnevezésű akcióban bárki vehet jegyet Bagossy László A sötétben látó tündér és Grimm, valamint Török Tamás Jancsi és Juliska című darabjára, amelyek bemutatója május 29-én lesz.

A jótékonysági akció keretében mindkét mesejátékot három előadáson láthatják az érdeklődők. A pénteki bemutatók után a Jancsi és Juliska című darabot szombaton, A sötétben látó tündért pedig vasárnap további két előadáson is megnézhetik a gyerekek.

Az akciót Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója 6-6 jegy vásárlásával indította el abban a reményben, hogy a kezdeményezéshez minél többen – magánszemélyek, cégek, intézmények vezetői, civil szervezetek – csatlakozni fognak.

Az előadásokra egy jegy 1000 forintba kerül. Ha valaki mindkét előadásra vesz jegyet, akkor az 1600 forintba kerül.

Forrás: MTI

 

, ,