DBH Irodagaléria: Város felett

Február 12-én, csütörtökön nyílt meg a DBH Irodagaléria legújabb kiállítása, amelynek keretében Kőteleky Éva Aywee festőművész „Város felett” című kiállítása tekinthető meg. A tárlat 2015. március 13-ig tekinthető meg a budapesti Infopark D épületének első emeletén.

IMG_20150212_182017

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó DBH Group által életre hívott DBH Irodagaléria immár öt éve biztosít lehetőséget fiatal művészeknek, hogy bemutathassák munkáikat és ezzel is növeljék ismertségüket a vállalatcsoport szolgáltatott irodáinak közös tereiben. A látogatók számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására is.

A februári kiállításunkban – amely a „Város felett” címet viseli – Kőteleky Éva Aywee grafikus, festő munkái tekinthetők meg. Aywee grafikusként kezdte a pályafutását, szabadúszóként, nyomdánál, ügynökségnél és grafikai stúdióban is dolgozott. Festészet iránti szenvedélye fiatal kora óta megmutatkozott. Egyedi stílusa egyedi, saját bevallása szerint is nehezen meghatározható, valamiféle avantgárd, szürrealista képzeletvilág, ami, e néha csúf, néha kedvesen mókás, néha kicsit ijesztő képzeletszülemények nyüzsgéseként, vagy magányaként jelenik meg a képein.

10849020_10152735379691443_1474407888191263520_o

– Ha vetünk néhány pillantást Aywee képeire, biztosak lehetünk benne, hogy aztán száz festmény közül is felismerjük egyedi stílusát és képi világát. Egy hihetetlenül izgalmasa világ képzeletbeli lényeit varázsolja a vászonra. Nincsenek modelljei, nem tölt órákat a vízpart mellett, hogy elkészítsen egy tájképet, hanem a saját gondolata által szült lényeket örökíti meg. Elmondása szerint ezek “csak úgy jönnek” egy általa képzelt világból – mondta Varga-Tarr Sándor, a DBH Group marketing és kommunikációs menedzsere a kiállítás megnyitóján elmondott köszöntő beszédében.

A kiállítás 2015. március 13-ig, munkanapokon 8 órától 18 óráig tekinthető meg a DBH Serviced Office irodatereiben (1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. INFOPARK D épület, I. emelet; térkép). A látogatók az első emeletre a földszinti recepció segítségével juthatnak fel.

Forrás: DBH Group

A DBH Groupról

Az idén 20 éves DBH Group teljes körű üzleti infrastruktúraszolgáltatásokat kínál, köztük szolgáltatott irodát, befektetői tevékenységeket, projekt- és pályázatmenedzsmentet, IT és ERP szolgáltatásokat, pénzügyi szolgáltatásokat, adó- és üzletviteli szolgáltatásokat, továbbá startup-inkubációt. A cégcsoport saját irodákkal rendelkezik Hollandiában, Magyarországon és Romániában, valamint kiterjedt üzleti portfólióval az Egyesült Államoktól Nyugat-Európán át a Kaukázusig.