Magyar zenekar a Holland Big Rivers 2014 fesztiválon

Úgy tűnik nem lehetetlen vállalkozás egy magyar zenekarnak külföldi fesztiválon vendégszerepelni. Íme egy újabb példa arra, hogy a tehetség, a kitartás és némi szerencse birtokában a lehetőségek tárháza határtalan. Szó szerint.

The Bits

The Bits

A The Bits – Beatles emlékzenekar még csak másfél éve szórakoztatja a nagyérdeműt, de máris óriási megtiszteltetésben részesültek: Hollandia egyik legnevesebb fesztiválja, a Big Rivers meghívására érkeznek a Rotterdam melletti Dordrecht városába két koncert erejéig.

The Bits

The Bits

A Big Rivers leginkább a hazánkban egyre népszerűbb Művészetek Völgye holland változata. Eredetileg 1998-ban indult egyszerű blues fesztiválként, de az évek alatt folyamatosan fejlődött, gazdagodott, mind programkínálat tekintetében, mind nézőszámban. Mára igazi összművészeti fesztivállá alakult, és a Holland lakosok körében is kiváló minősítést kapott. A széles körű zenei kínálat mellett helyet kap a költészet és utcai előadóművészekkel is találkozhat aki arra jár.

The Bits

The Bits

A 10 napos rendezvényen a The Bits két alkalommal is színpadra áll, a 8. napon a hazai közönség előtt már sikeresen tesztelt A Hard Day’s Night LIVE című műsorral, majd a zárónapon este nyolc órától a nagyszínpadon a The Beatles legnagyobb slágereiből szemezgetnek.

A zenekar ígérete szerint folyamatosan jelentkezik majd a helyszínről (https://facebook.com/thebits.hu), így mi is nyomon követhetjük a fesztivál eseményeit, különös tekintettel a The Bits koncertjére!

TheBits_DrumPhotoOpt

Forrás: The Bits
,