Zsolnay Fesztivál és Egyetemi Napok – Pécs, 2014. május 1-2-3.

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat egy olyan közös, kreatív csapatot hozott létre, amelynek célja, hogy egyesített erővel, magas színvonalú, nagy érdeklődésre számot tartó és különleges rendezvény jöhessen létre. E koprodukció eredményeként május első hosszú hétvégéjén a Zsolnay Negyedben és a Kodály Központban kerül megrendezésre a Zsolnay Fesztivál és Egyetemi Napok.

A rendezvényen egyszerre lesznek jelen a Zsolnay Fesztiválra jellemző, az innovációt, a különböző műfajok párbeszédét középpontba helyező – a személyesebb hangulatú és a „kulturális varázskertre” jellemző – programok, valamint kifejezetten a hallgatóknak, középiskolai diákoknak szóló zenei és közösségi, interaktív előadások. A családi és közösségi akciók mellett a legnépszerűbb dj-k és zenekarok is fellépnek, de terítékre kerül például a testi-lelki egészség. A látogatókat szinte megszólítják a közkedvelt előadók, mintegy „face to face” mesélve nekik. Így, aki az előző években szívesen ellátogatott a Fesztiválra, az idén sem fog csalódni, ugyanakkor a középiskolások, egyetemisták is jól és tartalmasan szórakozhatnak majd.

Ivan & the Parazol

Ivan & the Parazol

Bízunk benne, hogy az együttműködéssel szélesedik az érdeklődők köre. Nem titkolt célunk, hogy az érettségi és vizsgaidőszak előtt álló diákoknak is segítsünk ezzel a lazításban, hogy a megmérettetések előtt még egy rövid időre kikapcsolódhassanak, akár családjukkal együtt.
A fesztivál 23 helyszínén több mint 110 programon, közel 500 előadó szerepel. A három nap alatt 38 koncert, 41 családi és gyerekprogram és 36 közösségi program várja majd a fesztiválozókat.

A kis Hableány

A kis Hableány

A fesztivál programjai a Zsolnay Negyedben mindennap ESTE 7 ÓRÁIG INGYENESEN látogathatók!
A fesztivál ideje alatt a Zsolnay Negyed állandó kiállításaira szóló teljes árú jegyek 50% kedvezménnyel vásárolhatók!
A Kodály Központban tartandó két programra külön kell belépőt venni.
Kerámia Festöde

Kerámia Festöde

Este 7 óra után a Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok jegyárai a Zsolnay Negyedben:
május 1. : 1000 Ft, Diákigazolvánnyal 700 Ft, PTE hallgatóknak 500 Ft
május 2. : 1000 Ft, Diákigazolvánnyal 700 Ft, PTE hallgatóknak 500 Ft
május 3.: 2000 Ft, Diákigazolvánnyal 1700 Ft, PTE hallgatóknak 1500 Ft
3 napos bérlet: 3500 Ft, Diákigazolvánnyal 2500 Ft, PTE hallgatóknak 2000 Ft

Zsolnay Fesztivál Egyetemi Napok – program

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

www.zsolnayfesztival.hu
facebook.com/zsfen
facebook.com/zsolnayfestival