Karácsonyi dedikálásokat és programokat szervez a Kossuth Kiadó

Dedikálásokkal, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetésekkel, kóstolókkal, karácsonyi kézműves programokkal és zenei koncertekkel várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.

Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna „A nő számomra rejtély” – József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.

Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.

Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.

Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.

Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.

Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.

A részletes program megtekinthető a kiadó honlapján (www.kossuth.hu).

Forrás: MTI