November a Váci Dunakanyar Színházban

Novemberben ismét számos előadással várjuk a közönséget!

A hónap elején egy zenés bohózat kerül bemutatásra, Vaszary János:  Ma éjjel szabad vagyok címmel. A főbb szerepekben Nyertes Zsuzsa, Kautczky Armand, Tóth Roland és Koncz Gábor.

Ma-ejjel-stabfoto

Hármasoltár című önálló est keretében három szerző, József Attila, Vlagyimir Viszockij és Jim Morrison szerzeményeit adja elő Földes László „HOBO” november 8-án, másnap, november 9-én pedig Krúdy szerelmi levelezéseit élhetjük át, Hát hogy szeret maga engem címmel. Krúdynak nagy sikere volt a nők között, néhányan öngyilkosságot kíséreltek meg, mások hajba kaptak érte, és papuccsal, ernyővel verték meg egymást. Cselédek gyufát ittak, villamos elé vetették magukat, elvált asszonyok vágták fel ereiket borotvával… izgalmas előadás lesz.

hat_hogy_szeret_maga2

A hónap közepén, november 15-én romantikus vígjátékkal vendégszerepel a váci színpadon a Spirit Színház: Szerelmek az égből Haumann Petrával és Miller Zoltánnal, majd november 17-én Smál Gábor, a Fónay Humánia Társulat tagjának önálló estjét is megtekinthetik: Egy nap az élet címen.

A gyerekeknek is kedvezünk: november 24-én ismét családi matiné a Váci Dunakanyar Színházban: A brémai muzsikusok.

A hónap végén ismét a nevetésé a főszerep, hisz Retró Kabaré lesz (november 22.),  jön a Váci Dumaszínház Kőhalmi Zoltánnal és Beliczai Balázzsal (november 29.), illetve egy fantasztikus bohózattal ismét Vácon lép fel a Fogi Színház. A szerelmes nagykövet című darabban többek között láthatjuk Straub Dezsőt, Nyertes Zsuzsát, Szabó Erikát, Sárvári Diánát, Beleznay Endrét.

Várjuk szeretettel előadásainkra!

Bővebb információ: www.vacidunakanyarszinhaz.hu