Vérrel írva – Interaktív Krimiszínház

Vérrel írva
Interaktív Krimiszínház – Nyomozzon Kovács Noémivel!

Vérbeli krimi egy hullával, több gyanúsítottal és egy igazi krimiíróval

Időpont:
2013. október 18., péntek 18:00
2013. október 19., szombat 14:00

Helyszín:
Fókusz Könyváruház (1072 Budapest, Rákóczi út 14.)

Az előadásról:
Az Interaktív Krimiszínház a Líra Könyv Zrt. és a Szöveg Színház új kezdeményezése, ahol Kovács Noémi krimiíróval, az Athenaeum Kiadó új felfedezettjével nyomozhatnak a nézők. A döntések játékában jó emberismerő képesség, megérzés, logikus gondolkodás, kiváló érzékek, vagyis igazi nyomozói véna szükséges a győzelemhez.

Az előadás tartalma:
Egy holttestre bukkanunk a könyvesboltban és Kovács Noémi krimiíró segítségével ki kell deríteni, ki a tettes. A feladat egyszerűnek látszik, pedig nem az. Vajon ki ölte meg az ékszerészt? A fiatal felesége? A neje volt férje? Az ismeretlen férfi, akit mindenhol az áldozat közelében láttak? Esetleg rablótámadás történt? Vagy valaki más? És mi lehetett az indíték? Aki erre rájön, nemcsak az ajándékkal gazdagodik, hanem a felejthetetlen élmény mellett beleshet egy krimiíró csavaros gondolataiba és egy valóságos nyomozó mindennapi döntéseibe is.

Jegyár: 1990 Ft

További információ:
Fókusz Könyváruház (1072 Budapest, Rákóczi út 14.)
Telefon: (+36-1) 411-2400, info@fo.hu

Kovács Noémi

Kovács Noémi

Kovács Noémi neve nem ismeretlen a hazai médiában, dolgozott szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként és adásrendezőként több hazai tévécsatornánál (MTV, TV2, ATV), főmunkatársa volt többek között a Tetthely című bűnügyi magazinnak. Jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanára, és a Sikeradó Multimédia tulajdonos-főszerkesztője.

Az Athenaeum Kiadónál megjelent műve:
Lélekölő (2013)

Forrás: Athenaeum Kiadó
,