Egyhetes programsorozattal búcsúztatják a nyarat Veszprémben

Egyhetes programsorozattal búcsúztatják a nyarat Veszprémben: Gyere a parkba! címmel a Városi Művelődési Központ (VMK) szervezésében augusztus 26-tól 31-ig táncos, humoros, sportos és művészeti programok várják az érdeklődőket.

Hétfőn este a Golding Táncsport Egyesület, Arany Timi, Az ének iskolája veszprémi döntőse és a HEMO Winner Versenytánc Egyesület lép fel a VMK-ban, majd operettműsor következik. Kedden stand-up comedy est lesz Lorán Barnabás (Trabarna), Somogyi András és Orosz György részvételével, szerdán a Free Dance Tánccsoport, a HEMO Modern Táncműhely és az Arco Dance Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc Egyesület várja az érdeklődőket, este Halas Adelaidának, a Petőfi Színház művészének musical-műsora szórakoztatja a közönséget – közölték a szervezők az MTI-vel.

Csütörtökön délután fotókiállításnak ad helyet a VMK, valamint a Veszprémer Klezmer Band koncertjének. Pénteken délelőtt is lesznek programok, tíztől ki lehet próbálni az óriás labirintust, logikai és ügyességi játszóház, harci püfölő, óriás malomjáték, óriás pecabot, fakanál-hoki várja a családokat, a kicsiknek pedig Búzás Csaba énekel megzenésített verseket. Aznap 16 órakor kezdődik Mazsola és Tádé címmel az Ametist Bábszínház előadása, az idősebbeknek Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triója ad koncertet.

Szombaton este folklórparádéval zárul a nyárbúcsúztató, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes és a Zagyva Banda fellépésével, amelyet táncház követ Kovács Norbert „Cimbi” vezetésével.

Forrás: MTI