Brék Fesztivál hétfőn és kedden az Akvárium Klubban

Brék Fesztivál címmel rövid, 20-30 perces koncertek követik egymást hétfőn és kedden a fővárosi Akvárium Klubban. A kéttucatnyi fellépő között lesz a Lovasi-Leskovics duó, az Anima Sound System, az Egy Kiss Erzsi Zene, a ColorStar vagy a Quimby.

Június 17-én hétfőn ad koncertet a Meszecsinka, a Fókatelep, Frenk, Takáts Eszter, a Lovasi-Leskovics duó, a Dirty Flow Klub, a Dereng, az Anselmo Crew, a Beat Dis, az Anima Sound System, a Magashegyi Underground akusztikus felállása, dj-szettel készül Soerii & Poolek, játszik az Astryd és az Egy Kiss Erzsi Zene is – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Kedden fellép a Fran Palermo, a Hippikiller, a Bohemian Betyars, a Maszkura és a Tücsökraj, a Corny, a Colorstar, a Quimby, a PASO’s Roots Rockers, a Fish! minimál akusztik, a FreshFabrik 20. születésnapi felállása és a Korai Ütősök.

A dj-k a teraszon és az Akvárium-teremben játszanak mindkét napon: 17-én a Ritka Bítek DJs, Negro, Crimson & Chrom, Küss Mich DJs, ELO X Sena X Kemon, a Deck Attack és Beta, másnap Johnny Drama, Minek, Palotai, S*10 Sound System, Meatmarket DJs és a Girls and Mathematics DJs.

Forrás: MTI