Kéthektáros családi játszópark nyílik Újpesten

Mintegy két hektáron elterülő családi játszópark nyílik szombaton Tarzan Park néven Újpesten. A létesítmény hét, egymástól elkülönülő játéktérből áll.

Tarzan_park
A Hintaréten egyensúlyszőnyeg, pörgő, körhinta és impulzushinta várja a gyerekeket. A Billegliget az egyensúlyozásra, a Homoktenger az alkotásra fókuszál. A Liándzsungelben kötélhidak és drótkötélpálya, míg a Felhővárakban hét és tíz méter magas tornyokból induló csúszdák találhatók. A Zengőerdő a hangok, a Picurvár pedig a mesék birodalma.

A parkot és a játszóteret ötvöző létesítmény teljes területe zárt, a játékok a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. A gyerekek szórakozását és biztonságát játékmesterek felügyelik – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A park zárt területe – az épületekkel együtt – csaknem 18 ezer négyzetmétert tesz ki. Legmagasabb pontja a tíz méter magas torony, ahonnan óriáscsúszdák futnak a mélybe. A több mint 40 komplex játszóeszköz mintegy 8000 négyzetméteren található, a parkosított terület több mint 9300 négyzetméteres.

Forrás: MTI

Tarzan Park Facebook

www.tarzanpark.hu