Beach Club: hétvégenként fesztivál Siófokon

Caramel, a Hooligans, az R-Go, az Anima Sound System, Ferry Corsten, valamint a Compact Disco is fellép a siófoki Beach Club június 21-én induló, és augusztus 20-ig tartó hétvégi rendezvénysorozatán.

Napközben családi és szabadidős programok szerepelnek a Beach Club programján, esténként pedig az éjszakába nyúlóan a koncertélet ismert hazai képviselői, valamint külföldi dj-k lépnek fel Siófokon – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Balaton melletti, zöld területekkel, fehérhomokos parttal tarkított részen, a siófoki Aranyparton június 21-től kezdődően lesznek programok minden pénteken és szombaton, illetve néhány hétköznapon is. A nappali programok 10-től 19 óráig tartanak, ezek sorában lesz salsa fesztivál, vízi játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, fitneszóra, strandfoci- és röplabdabajnokság, Harley-Davidson bemutató, ingyenes egészségügyi szűrések, szépségverseny és testépítés.

A hazai előadók közül Caramel a nyitónapon, június 21-én pénteken ad koncertet, július 13-án az R-Go lép fel, július 26-án a Hooligans, augusztus 3-án az idén 20 éves Anima Sound System, az augusztus 20-i, tűzijátékkal párosított záróbulit pedig a Compact Disco adja. Az ismert külföldi dj-k közül a Beach Club vendége lesz Steve Lawler és Ferry Corsten is.

Forrás: MTI