Új előadások a Független Thália Projektben

Új előadások láthatók januártól a Független Thália Projekt keretében: a KoMa Társulat Próféták című előadása és a Tünet együttes Priznic című komédiája mellett a Nézőművészeti Kft. új produkciója, az Ady/Petőfi is szerepel a Thália Színház műsorán.

A független színházi terület legnevesebb csapatainak előadásait láthatja az idei évadtól a közönség a Thália Színház által életre hívott Független Thália Projekt keretében – áll a FÜGE Produkció MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Mint írják, a 2012-2013-ban a Thália Színházban játsszák többek között a KoMa Áldja meg az Isten, Mr. Vonnegut című előadását, a Manna Produkció Szeret…lek című darabját Pelsőczy Réka rendezésében és A humor forrását a Thália független produkciójaként. Ifjúsági előadások közül is válogathat a közönség: többek között a Nézőművészeti Kft. a Gyáva és a Vakság című előadását tűzik műsorra.

A Független Thália Projektet januártól gazdagító három új alkotás között van a Nézőművészeti Kft. és a Manna Produkció közös előadása, a két költő életét bemutató Ady/Petőfi című produkció is. Az előadást Kovács Krisztián és Katona László játssza, a rendező Scherer Péter, a bemutatót pedig január 22-én láthatja a közönség.

Forrás: MTI