Bolyki Soul&Gospel Kórus – adventi koncert

2012. december 13-án 19 órakor Bolyki Balázs és az általa alapított Bolyki Soul&Gospel Kórus nagyszabású karácsonyi koncertet ad a MOM Kulturális Központban.

A lassan két éves Bolyki Soul&Gospel Kórus (BS&G) eddigi legnagyobb koncertjére készül idén karácsonykor. A Bolyki Balázs által kifejlesztett énektanítási metodika használatának köszönhetően egyre profibbak a kórustagok, akik rendkívül erőteljes és mégis meghitt karácsonyi hangulatot teremtenek december 13-án a MOM Kulturális Központban. A már ismert ünnepi időszakban felcsendülő dalok mellett teljesen új gospel, r’n’b és soul nóták is hallhatóak lesznek.

„A karácsonyi-adventi időszak számomra a legkedvesebb az évben. Pontosan ezért szeretnénk a kórussal eljutni minél több koncertlátogató szívéhez, így segítve az érzelmi ráhangolódást az ünnepre. Biztosra veszem, hogy az emberek többsége abban a pillanatban, hogy megbékél – akár a koncert alatt is – sokkal nagyobb figyelemmel képes majd a szerettei felé fordulni. Mi erre a megnyugvásra és érzelmi feltöltődésre törekszünk minden koncertünkön. Karácsonykor pedig különösen.” – jegyezte meg Bolyki Balázs, a kórus vezetője.

A BS&G az elmúlt majd két év alatt 50 fős kórussá vált, ahol a kezdőtől az egészen profi szintig nagyon sokan otthonra találtak. Ilyen Pálos Zsuzsa is, aki nemrégiben indult a VOICE tehetségkutató műsorban, vagy éppen Szalóczy Pál az ország legismertebb hangja. Radics Gigi is több alkalommal volt már vendég a kórus koncertjén. A kórus olyan hihetetlen energiákat szabadít fel a tagokban, hogy amikor egy-egy előadásuk véget ér, láthatóan feltöltődik a nézőközönség.

A 2012. december 13-i koncerten 19 órától Bolyki Balázs és kórusa biztosan megteszi azt, amire sokan vágynak, felfrissít, feltölt energiával és felszabadítóan hat majd a lélekre. Karácsonykor nincs is igazán szükség másra.

További információt a kórus közösségi oldalán találnak az érdeklődők.

Forrás: www.brothersmusic.hu