Újra Vígegyetem a Vígszínházban!

A 2012/2013-as évadban is folytatódnak a Vígegyetem beszélgetései.

A programot azért hozták létre, hogy közönségüket színházi gondolkodásra neveljék, hogy a tanulni vágyóknak alkalmuk legyen betekinteni a művészi munkafolyamatba, egy előadás születésének körülményeibe; lehetőségük legyen beszélgetni az alkotókkal és a meghívott szakértőkkel, és közösen feldolgozni, elemezni az előadásokat. A Vígegyetem népszerűségének, sikerének titka az az alapvető kíváncsiság és tudásszomj, ami minden nézőben benne van. Az előadások létrehozóinak pedig azért is fontos ez a találkozás, mert a nézői vélemények, kérdések, problémafelvetések alapján leszűrt tapasztalataikat beépítik későbbi munkáikba.

Az évad során új bemutatóihoz és a repertoár előadásaihoz kapcsolódva is tart a Vígszínház Vígegyetemet.

Szeptember 29-én, délután 14.30-kor készülő bemutatókról, Esterházy Péter Csokonai Lili – Tizenhét hattyúk című művének színpadi változatáról a Vígszínház Háziszínpadán beszélgetnek az alkotók – Majsai-Nyilas Tünde, Sopsits Árpád rendező és Falussy Lilla dramaturg. (A bemutató időpontja október 6.)

Belépődíj: 300 Ft

Jegyek a Vígszínház jegypénztárban, a szervezési irodán és az interneten is kaphatók.

A bérletesek a 2012/2013-as évadra szóló vígszínházi bérletük felmutatásával ingyenjegyet kapnak. Bejárat a Ditrói Mór utca felől!

www.vigszinhaz.hu