II. Budapest Légtorna Fesztivál

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál! Várunk minden kedves jelentkezőt és érdeklődőt 2024. március 23-24-én a Fővárosi Nagycirkuszban, a rendezvényt ezúttal is a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervezi.

Mi várható a 2 napos fesztiválon? Légtorna Bajnokság, Ünnepélyes eredményhirdetés, illetve a Best of Hungary Légtorna Gála. Március 23-án, szombaton a Karika, Silk és Hammock Bajnoksága, majd március 24-én, vasárnap a Freestyle kategória Bajnoksága zajlik majd a Fővárosi Nagycirkuszban. Az alábbi versenykategóriákban várjuk a jelentkezéseket február 20-ig: Karika, Silk, Hammock és Freestyle kategória, (ebből a Hammock idén újdonság), továbbá egyéni, páros vagy szinkron, életkor szerint: Junior I. – 9-13 évesek, Junior II. – 14-18 évesek, Felnőtt I. – 19-30 évesek, Felnőtt II. – 31-40 évesek, Szenior – 40+évesek. Továbbá megkülönböztetjük a Kezdő (0-max 2 verseny), Haladó (3-7 verseny) és Profi (8+ verseny) versenyzőket is, mely szintén egy újdonság az idei Légtorna Fesztiválon.

Zsűri, aki dönteni fog a jelentkezők helyezéséről: Aurelia Cats, Kovács Gábor Dénes, Berki Krisztián, Fekete Péter, Teszák Mariann, Túri Lajos, Kristóf Krisztián, Szlavkovszki Zsolt, Murainé Szakáts Ildikó. Az esemény fővédnöke Ancsin László lesz, a Zsűri elnöke pedig idén is Maureen Endresz lesz. A zsűri döntése alapján nem csak az arany-, ezüst- és bronzérdemeseket díjazzuk, de különdíjban is részesítünk 11 versenyzőt az alábbi címekkel: Előadóművészeti különdíj, Technikai különdíj, Abszolút győztes, Legifjabb tehetség, Közönség díj, Zsűri Különdíja, A Fővárosi Nagycirkusz Különdíja, A Magyar Légtornász Egyesület Különdíja, A II.Budapesti Légtorna Fesztivál Nagydíja, A Vincze Tünde Produkció Fődíja és a BIAK Különdíja. A sportesemény házigazdája idén is Dénes Tamás lesz. A Bajnokságra már érkeznek folyamatosan a nevezések, Jegyek a közönség soraiba is elérhetőek a Fővárosi Nagycirkusz honlapján. A Bajnokság Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, melynek Köllő Babett és Dénes Tamás lesznek a műsorvezetői. A Győzteshirdetés kategóriákként értendő, Különdíjak átadására is sor kerül.

Március 24-én, vasárnap kerül sor a Best of Hungary Légtorna Gálára, melynek házigazdái Köllő Babett és Maka Gyuszi lesznek. További információk hamarosan!

Minden információ: https://www.vinczetundeprodukcio.hu/

Facebook-oldalunk: https://www.facebook.com/people/Vincze-T%C3%BCnde-Produkci%C3%B3/100073268328613/

Instagram-oldalunk: https://www.instagram.com/vinczetundeprodukcio/

Nevezés: https://cooltix.hu/event/65bc90c93eb10a8565a14a69

Jegyek:

II. Budapest Légtorna Fesztivál Karika, Silk és Hammock Bajnokság: https://fnc.jegy.hu/program/ii-budapest-legtornafesztival-silk-karika-hammock-158392

II. Budapest Légtorna Fesztivál Freestyle eszközök Bajnokság: https://fnc.jegy.hu/program/ii-budapest-legtornafesztival-egyedi-eszkozok-158393 Best of Hungary Légtorna Gála: https://fnc.jegy.hu/program/ii-budapest-legtornafesztival-gala-158394