Ne a gyerek előtt – Maczkó Ádám stand up comedy estje

„Ne a gyerek előtt!” –, megszámolni sem tudom, hogy hányszor hallottam ezt a mondatot, amikor gyerekkoromban egy társaságban olyan témára terelődött a szó, amiről úgy gondolták a szüleim, hogy jobb, ha még nem tudok. 

Természeténél fogva ez egy olyan mondat, ami mindig későn hangzik el, és miközben anya magához húzott befogta a fülemet és befejezte ezt a mondatot, már szembejött vele az én kérdésem: „Anya mi az a szex?”

Azt gondoltam, hogy 35 éves koromra majd én leszek az aki, az ilyen szitukban majd csendre inti a barátait, és aki a „Ne gyerek előtt” mondattal pajzsot tart gyermeke hallójáratai elé, hogy megvédje őt a „felnőtt dolgoktól”, de az élet mást forgatókönyvet írt… 

35 éves koromra nem lettem apa, sőt én lettem az, akit a barátai csendre intenek ezzel a mondattal… 

Ez az előadás nem a gyereknevelésről szól, nem ad választ arra a kérdésre, hogy „mit ne csináljak a gyerek előtt?”, ez az est egy safespace, ahol egy felnőtt férfi kiönti a lelkét felnőtt társainak.

A Showder Klub humoristája a tőle megszokott öniróniával fűszerezve teszi fel jelenünk nagy kérdéseit, melyekre a néző a válaszokat nem biztos, hogy ebben az előadásban fogja megtalálni. A „Ne a gyerek előtt” egy olyan görbetükör, amibe belenézve könnyen magunkra ismerhetünk, nevethetünk vagy ráncolhatjuk a homlokunkat. Kiváló szórakozás majdnem az egész családnak… 

HELYSZÍN, IDŐPONT: TrafoClub, Gödöllő, Palotakert, 2024. 02. 17., szombat

KAPUNYITÁS: 16:00

KEZDÉS: 17:00

ONLINE JEGYEK: https://maczkoadam.livetickethub.hu/events/61464

Online jegyvásárláshoz NEM KÖTELEZŐ regisztrálni! A legközelebbi vásárlást megkönnyíti az oldalon, de meg tudod vásárolni jegyedet lejjebb görgetve a „Fizetés vendégként” opcióra kattintva is.

HELYFOGLALÁS: érkezési sorrendben

Helyszíni jegyvásárlás az elővételben megváltott jegyek számától függően lehetséges!

JEGYÁRAK:

FELNŐTT:
– Online elővételben: 3.990 Ft
– Helyszíni az előadás napján: 4.490 Ft

HALLGATÓI/DIÁK*:
– Online elővételben: 2.990 Ft
– Helyszíni az előadás napján: 3.490 Ft

* A belépéskor a rendezvény helyszínén a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása kötelező.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Amennyiben egyéb kérdésed lenne, keresd a szervezőket a hello@maczkoadam.hu e-mail címen.

AZ ESEMÉNY FACEBOOK-OLDALA: https://www.facebook.com/events/1070943180606898/?ref=newsfeed

,