Hófehérke és a hét törpe – mesebalett

Évek óta egyre nagyobb népszerűséggel működik Nagykovácsiban a Nagykovácsi Isadora Tánc- és Majorette Együttes. A csapat létrehozója Szabadi Edit, aki a Magyar Állami Operaház – Liszt-díjas és Érdemes művész díjjal kitüntetett – magántáncosa, aki férjével, Kutni Róbert balettművésszel együtt állítja színpadra a produkciókat.

Szabadi Edit 1998-ban kezdte a gyermekek tánc oktatását nyolc kislánnyal. A következő években egyre nőtt az érdeklődők száma, ezért mert nagyot álmodni, és megkoreografálni első, egész estét betöltő mesebalettjét: a Diótörőt. Az óriási siker után már nem volt megállás. Sorban létrejött a Hófehérke, a János Vitéz, a Négy Évszak, a Volt egyszer egy 56…, a Dé ja vu (Időjáték), a Nagy utazás művek színpadra állítása. Mint az ország egyetlen, gyerekek szereplésével, gyerek nézőkhöz szóló táncszínháza, nagyon hamar népszerű lett!

Az előadások helyszíne a Nagykovácsi Amerikai Iskola színházterme, mely gyönyörű környezettel és kulturált nézőterével várja az érdeklődőket legközelebb 2023. április 13-án, csütörtökön, 10 és 14 órakor a Hófehérke és a hét törpe mesebalettre.

További előadások:

2023. április 14. péntek, 10 és 14 óra

2023. április 15. szombat, 10 óra

Az előadást rendezte: Kutni Róbert balettművész
Koreográfia: Szabadi Edit Liszt-díjas Érdemes művész

Támogatói jegy: 2.500,- Ft/fő

Jegyrendelés: nk-isadora.hu

Kapcsolat: isadora.balett@gmail.com, 06/30/505-1042

,