PRIMANIMA JUMPSTART 2022-2023

Felhívás/ Open Call animációs, képzőművész és filmes hallgatóknak, illetve 35 éves kor alatti fiatal alkotóknak! Jelentkezz szeptember 10-ig, és vegyél részt a most induló Primanima Jumpstart nemzetközi workshopján és egy éves forgatókönyvíró programjában! Olyan remek művészekkel lesz lehetőséged együtt dolgozni mint Thomas Renoldher, Marzieh Emadi, Sina Saadat és Hermán Árpád.

A Primanima Jumpstart egy tehetséggondozó kezdeményezés, amely „kettő az egyben” lehetőséget nyújt: egy gyakorlati workshopon és egy forgatókönyv-fejlesztő programban való részvételre, amely már a 10. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál előtt elkezdődik, és utána is folytatódik egész évben online megbeszélések formájában. Az egyedülálló műhelymunkában 12 kiválasztott tehetségnek van lehetősége részt venni, akik a gyakorlati munka után egy dramaturg segítségével dolgozhatnak filmtervük forgatókönyvén.

A programban célunk, hogy fiatal, felfedezetlen tehetségeket találjunk a V4 országok régiójában, akik emiatt prioritással rendelkeznek majd a kiválasztási folyamatban. Bátorítjuk mindazokat, akik éppen csak belekóstoltak az animációs film készítés világába, és emellett azokat is, akik készek alkalmazni az új animációs technikákat, és fejleszteni szeretnék forgatókönyvírói képességeket.

Gyakorlati workshop és hosszútávú forgatókönyvfejlesztő program

Híres oktatók

12 résztvevő

Hosszútávú tehetséggondozás

Jelentkezz 2022 szeptember 10-ig!

http://jumpstart.primanima.hu/#Home

https://www.facebook.com/primanimajumpstart/

https://www.facebook.com/events/1560463197745884/?ref=newsfeed%F0%9F%91%88

Partnerek

CEE Animation https://ceeanimation.eu/ Momakin/Animarkt https://www.momakin.pl/  Storylab http://storylab.info/

A Primanima kezdeményezése  https://www.primanima.hu

Támogatónk a Visegrad Fund https://www.visegradfund.org/