PAJTA ON FEST – Kőfeszt, Kővágóörs

Izgalmas nyárnak nézünk elébe, hiszen elindítottunk egy új kezdeményezést a PajtaKult részéről Pajta On Fest néven.

A különböző nyári fesztiválokon mi is jelen leszünk, hiszen a fesztiválok, a közösségépítés és a pajták szorosan összefüggnek egymással.

A pajtákban, csűrökben és a fesztiválokon is a zene, a tánc, az építészet, a gasztronómia és a kultúra majd minden formája otthon van.

2022. augusztus 3-7. között rendezik meg a nyugalom fesztiválját, a Kőfesztet a Káli-medence szívében. Augusztus elején, hat napon át, a kulturált szórakozás fővárosa a Balaton északi partján található Káli-medence lesz, ahol hajnaltól éjszakáig szól a zene, csattognak a csizmák, nevetnek a gyerekek, sülnek a finom falatok és szórakoznak az emberek.

A fesztivál a Káli-medence településeinek összefogásával jött létre, és a komolyzenei koncertektől kezdve a gyerekbarát programokon át egészen a kerekasztal-beszélgetésekig minden lesz a menetrendben. Természetesen augusztus 4-én mi is itt leszünk, és együtt élvezzük a fesztivál programjait, távol a nagyváros zajától, sehova sem sietve, ahol az élet kicsi mintha lassabban telne.

A fesztivál programja itt tekinthető meg: https://www.kofeszt.hu/

Itt találkozunk!

Az esemény Facebook-oldala