A Tantrum tévépremierje júliusban az HBO-n!

Július 1-jén lesz a Tantrum tévépremierje! Nagy Borús Levente rendezői bemutatkozása Nagy Zsolt főszereplésével az HBO-n és az HBO Maxon is látható lesz – Magyarország mellett a teljes kelet-közép-európai régióban! A Tantrum emellett szerepelni fog a Magyar filmek felvidéki fesztiválja programjában is, így több felvidéki moziban is látható lesz áprilisban.

Károlynak rossz napja van. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez Károly életének legrosszabb napja. A probléma, ami megnehezíti Károly életét, néhány évtizeddel ezelőtt kezdődött, szóval most a férfi egy dühös nagymonológba kezd, mely során visszatekint az idáig vezető út minden lépésére.

Nagy Borús Levente Tantrum című filmje 46 perc hosszú, egysnittes alkotás, amelyben Nagy Zsolt nemcsak színészi kvalitásait mutatja meg, de teljesen új oldaláról is megismerhetjük a kiváló színészt.

A Tantrum július 1-től elérhető az HBO-n és az HBO Maxon is. A csatorna kínálatában Magyarországon kívül Csehországban és Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Moldovában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában, valamint Albániában is megtalálható lesz a Tantrum.

A Tantrum emellett szerepel a Magyar filmek felvidéki fesztiválja programjában is, így több felvidéki moziban közönségtalálkozóval egybekötve vetítik áprilisban. Április 21-én, csütörtökön a révkomáromi Tátra Moziban 20:30 órai kezdettel látható, a vetítést követően a vendég a rendező és az operatőr, Papp Kornél; a somorjai Tuli Cinemában 26-án, kedden, 20:00 órakor kezdődik a vetítése, az előadást követően pedig szintén a rendezőt és az operatőrt lehet kérdezni. A Tantrum a párkányi Kino Danubiában is megtekinthető a fesztiválon 28-án, csütörtökön 18:00 órai kezdettel.

„2021-ben már bemutatkozott a film a CineFesten, illetve néhány kisebb magyarországi moziban. A visszajelzések alapján a nézőkkel rezonált a Tantrum mondandója, illetve Zsolt páratlan alakítása, szóval izgatott vagyok, hogy idén még több emberhez eljut majd a film, ráadásul a határon túl is” – fogalmazott a tévépremier és felvidéki fesztiválszereplés kapcsán a rendező.

A Tantrum operatőre Papp Kornél, zeneszerzője Cseterki Tamás. A film a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.

Forrás: Vertigo Média