Tér-Zene-Zsongás Hévízen

2021. július 1. és 2022 június 30. közötti időszak zenei programjaira az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő programjának köszönhetően 7,5 millió forint összegű támogatást kapott Hévíz Város Önkormányzata. 

„Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása programra benyújtott EMT-TE-B-A.21-0200 azonosítószámon nyilvántartásba vett nyertes pályázatának köszönhetően 2021. július 1. és 2022. június 30. közötti időszakban, azaz 1 év időtartamban 22 fellépővel 35 alkalommal 50-70 perc hosszúságú klasszikus-, akusztikus-, jazz- és autentikus népzene koncerteket valósulhatnak meg Hévíz belvárosában.

A programok megszervezését és lebonyolítását a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. programszervezői végzik. A rendezvény részletes programja megtalálható a heviz.hu-n és a „Hévíz Az Élet Forrása” facebook-oldalon.

A terv szerint a szabadtéri térzenei koncertek az idei év nyári-őszi és a következő év tavaszi időszakában kerülnek megrendezésre. Júliusban már hallható volt Hévíz sétálóutcájában a Babos – Piller Jazz Duo, Full Live Duo, Németh Norbert a Zalaapáti harmonika zenekarral, Jónás Leonart a Night Session zenekar, a Fidelis Brass Band, Takács Precussion Group, Szabó-Siklódi Lia és a Zsödi Duo.

Az augusztusi programtervben szerepel még a Happy Dixiland Band, a Pántlika Népzenei Együttes, az Ivett&Jazz Boys és a Tritonus Gitár Trió. Szeptember 1-én pedig a Musica Antiqua Együttes zenéjét hallhatják a Hévízre érkezők.

A Térzene programon kívül egyéb forrásból több rendezvényt is szervez a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.; ilyen volt a júliusi Hévízi Sörsétány és a második alkalommal megrendezésre kerülő Hévízi Bor és Gasztrokorzó augusztus 19.-22. között.

További Információ a Programokról:

www.heviz.hu ǀ heviz@tourinform.hu