Virtuális térbe költözik a Korea Nap!

A Han You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány szeptemberben minden követ megmozgatott, hogy megrendezze Korea Nap – Káprázatos Korea című programsorozatát, de a járványhelyzet közbeszólt, így a tervezett fellépések, a koreai főzőshow és a kalligráfiai programok is mind elmaradtak, a vendégek és a fellépők biztonsága érdekében. De a lelkesedés nem hagyott alább, így november 21-én megrendezik az első KoreaON online kulturális fesztivált. 

A program hasonlóan épül fel a korábban tervezetthez, így az érdeklődőket bevezetik a koreai kultúra világába. Azoknak a magyar fanoknak pedig, akiknél a koreai kultúra szeretete már több mint hobbi, megjelenési lehetőséget biztosítanak online változatban.

Az alapítványi tagok videófelvételről, vagy élőben jelentkeznek majd be a Koreai Kulturális Központ színpadáról. Lesz kajagum (a citerához hasonló koreai pengetős hangszer) előadás, tradicionális tánc bemutató, K-pop cover produkció, illetve online kalligráfiai program és e-sport közvetítések is. 

A koreai kultúra szerves része a taekwondo és hapkido, illetve a gasztronómia is, így november 21-én harcművészeti bemutatókat és videós főzőshow-t is láthatnak azok, akik bekapcsolódnak a stream-be.
A nap folyamán kísérőprogramként lesznek vetélkedők, nyereményjátékok és meglepetés vendégek is bejelentkeznek. A fellépők részletes bemutatkozóiért és a teljes programért érdemes lesz követni az alapítvány weboldalát és Facebook oldalát. 
Az online KoreaON időpontja: 2020. november 21.

Szervező: Han-You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány

Weboldal: hanyou.hu
Facebook: www.facebook.com/hanyoualapitvany