Augusztusi sztárparádé a Budapest Rooftop Cinemában

Augusztusban sem maradnak kultfilmek nélkül a rooftopperek: a Mammut 2 (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.) tíz éve nem használt tetőteraszán – amit Mammuttetőnek hívunk – a Budapest Rooftop Cinema újabb és újabb sikerfilmmel várja a mozi szerelmeseit.

Augusztustól a műfaji változatosság nem hagy alább: a szerelmes filmek kedvelői romantikázhatnak a Szerelmünk lapjaival vagy az Ízek, imák, szerelmekkel, a mosolyra vágyók a Másnaposokon, a TEDen vagy az Életrevalókon szórakozhatnak, a komolyabb témák szerelmeseinek a Fekete hattyút és az Egy kosaras naplóját ajánljuk. A sci-fi rajongók sem maradnak filmek nélkül: őket a Csillagok között, a Mad Max – A harag útja és az Iron Sky: Támad a Hold várja. Persze a védjegyünknek számító kulfilmekkel is készülünk: A tégla, a T2 Trainspotting és a Donnie Darko is műsoron lesz augusztus első heteiben.

A részletes programot az érdeklődök megtalálják honlapunkon (www.budapestrooftopcinema.hu) és Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/budapestrooftopcinema). A Mammuttető minden nap 19 órakor nyit, a Mammuttető bár azonban már 17 órától várja vendégeit – a filmeket sötétedéskor kezdjük vetíteni.

Forrás: Budapest Rooftop Cinema