DEPO Solo est március 2-án 20:00 órakor – A színpadi lehetőség Rád vár!

A DEPO Stúdió ismét programlehetőséget kínál számodra, ám ezúttal nem kizárólag a közönség soraiban ülhetsz majd, hanem akár a színpadon is megmutathatod magad.

Táncművészek, volt táncművészek, illetve a következő táncos generáció művészeit invitáljuk a DEPO színpadára!

Az est keretei között szólók bemutatására van lehetőségetek, ám nem kimondottan előadás formát adnánk az estnek, sokkal inkább egy interaktív bemutató lenne, ahol az előadók egyesével mutatják be performanszukat, s akár improvizálva élhetik meg az adrenalinszint növekedését. A stílus szintén nincs meghatározva, ti magatok dönthetitek el milyen formanyelv lenne számotokra a legmegfelelőbb önmagatok kifejezésére.

A DEPO Stúdióban a családias, bensőséges hangulat garantált, ahogy azt már az előadások alkalmával tapasztalhattátok! Valamint szeretnénk azt is leszögezni, hogy ez nem egy verseny, illetve, hogy semmiféle bírálás nem vár a fellépőkre, csupán egy nagyszerű lehetőség a megmutatkozásra.
Új kezdeményezésünkre várunk minden érdeklődőt!
Jelentkezni az info@budapestdancetheatre.hu e-mail címen tudtok.

The stage-opportunity is waiting for you!
Depo studio offers a new program again, but this time you can not only participate as an audience, but you can also show your talent on stage. We are inviting dancers, ex-dancers and also the future generation of dancers to our stage. You have the opportunity to present solos in this evening, but not in a performance form, rather in a more interactive manner, where artists can dance one after the other to show the way the rising of their adrenalin level. The style is indefinite too, just to give you the chance to choose the best form to represent yourselves.

The cosy and intimate athmosphere is guaranteed in depo studio again, as you might already experienced it at the previous programmes. We would also like to state that it is not a competition, and noone would give negative feedback on your work, it’s only a great opportunity for introducing yourselves. We are waiting for participants for this new project. Please send your application to info@budapestdancetheatre.hu.

A program ingyenes.