Ilyen Dallos Bogi legszebb pénteke – Megjelent a fiatal énekesnő friss klipje

Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig beturnézta az országot friss dalaival. A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban, amelynek első gyümölcse a most megjelenő „Legszebb Péntek” című dala, amely kiváló ellenszer a téli depresszió ellen is.

Dallos Bogi öt éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es albuma után, a nyáron Freddie-val közösen feldolgozta az Első Emelet, „Csakazértis Szerelem” című dalát, amely lassan 1,5 millió megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón.

A „Legszebb Péntek” az elmúlt időszak kreatív termése, amely első lemezhez hasonlóan pozitív hangulattal bír. „Engem ez a dal, arra az időszakra emlékeztet, amikor Budapestre költöztem és egy új fejezetet nyitottam életemben. A szám egy párkapcsolat legizgalmasabb szakászát, az ismerkedést írja le, amikor az esetleges akadályok ellenére minden időtöket együtt szeretnétek tölteni. A klipben ez a történet egy íróasztalon elevenedik meg. A szöveg egyik kulcsmondata a „Nem kell más csakis egymás” amelyet nem csak szerelmi szinteken lehet értelmezni. Ebben az elhidegült világban, még mindig az a legfontosabb, hogy megőrizzük és megbecsüljük azokat az embereket az életünkben, akikre számíthatunk.” –  mesélte Bogi, aki Tariska Szabolccsal és Kedves Péterrel szerezte a friss dalt, amelyhez P. Szabó Péter rendezett klipet.

Dallos Bogi a következő hónapokban további dalokkal jelentkezik, de előtte komoly műsorvezetői kihívások várnak rá. Januárban a „Dal 2019” házigazdája lesz, míg márciusban folytatódik „7kor nálam!” című online talkshow-jának harmadik évada.

https://www.facebook.com/dallosbogiofficial/