Fenyő Ünnep – Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. 2018. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várja közönségét a hagyományos Fenyő Ünnep című szédületes rock and roll show-műsorára.

Fenyő Miklós

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül, de természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária.

Király Viktor

The Easy Babies

Meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendégeivel még tovább fokozza a hangulatot. Király Viktor az amerikai rock and rollt idézi meg a színpadon, a The Easy Babies három énekesnője a ’30-as ’40-es évek szving világába repít vissza minket, a BEAC Cheerleaders pom-pom lányai pedig akrobatikus koreográfiáikkal egészítik ki a produkciókat, így még látványosabbá téve a show-t.

BEAC Cheerleaders

Tudjátok, Fenyő nélkül nincs karácsony!

Gyertek és ünnepeljünk együtt!

Fenyő Ünnep
Fenyő Miklós koncert
2018. december 27. (csütörtök), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
Vendégek:
Király Viktor
The Easy Babies
BEAC Cheerleaders

Jegyek kaphatók: https://fenyo-miklos-koncert-0001.broadway.hu/2018-12-27-20-00

Forrás: Broadway Event